Οι πατέρες Κωνσταντίνος, Χρήστος και Δημήτριος μοίρασαν την αγάπη της Ανάστασης.

Συγκινητικές στιγμές κοντά τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και μας δίδαξαν.Εκεί που υπάρχει ανάγκη να δείχνουμε την αγάπη μας βρέθηκαν οι πατέρες Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Χρήστος Μπίρμπας και Δημήτριος Τζελέπης και έκαναν την Ανάσταση λίγο νωρίτερα από το συνηθισμένο για τους γέροντες και γερόντισσες του Καλλιμανοπούλειου. Απλά, χριστιανικά,με αγάπη και εδώ μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την λέξη κατάνυξη χωρίς να διστάζει.

Ο Διευθυντής του ΚΕΔΙΚ κ. Νίκος Παπαχριστόπουλος ήταν εκεί, μαζί με τους ηλικιωμένους που ούτε να φανταστούμε την χαρά τους δεν μπορούμε. Από νωρίς είχαν φορέσει ότι καλύτερο είχαν και είχαν φροντίσει να κατασκευάσουν μόνοι τους τα κεριά της Ανάστασης. Η χαρά στα πρόσωπά τους ξεχείλιζε και αποκάλυπτε την καλή ψυχική τους διάθεση. Άκουσαν το δεύτε λάβετε φως και το Χριστός Ανέστη ακόμα και αυτοί που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στον χώρο που οι υπόλοιποι είχαν συγκεντρωθεί,στα κρεβάτια τους. Γέλια και πειράγματα ακολούθησαν κατά το τσούγκρισμα των αυγών στο οποίο όλοι ήθελαν να συμμετέχουν.

Ξεχωριστή αναφορά για τους εργαζόμενους του ιδρύματος που φέρνουν σε πέρας ένα βαρύ πολύτιμο και ιδιαίτερο έργο, τόσο που καμιά φορά ούτε στους ίδιους τους ανθρώπους μας δεν μπορούμε να προσφέρουμε.

Ο Θεός να τους δίνει δύναμη,από τον Διευθυντή μέχρι τον πιο νεαρό εργαζόμενο.

Όλα αυτά φυσικά στο Καλλιμανοπούλειο, που πρέπει να προσέχουμε όλοι σαν τα μάτια μας γιατί η δουλειά που γίνεται εκεί είναι πραγματικά εξαιρετική !!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ