Εξαιρετική Καλαβρυτινή συμμετοχή, σε Πανελλήνιο Συνέδριο.

Πραγματικά εξαιρετική ήταν η συμμετοχή τόσο της ΑΟΜ-ΚΥ Καλαβρύτων, όσο και του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ), στο 29ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής (ενός Θεσμού που προβάλλει την γνώση και κοινοποιεί νέες εξελίξεις), που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα 20-23 Απριλίου 2017.

Στην σημαντική αυτή επιστημονική Εκδήλωση, έλαβαν μέρος πάνω από 1000 άτομα (εκ των οποίων 85 ήταν Ομιλητές-Πρόεδροι-Συντονιστές), που προσήλθαν από όλη την Ελλάδα. Παρουσιάστηκαν 87 Ελεύθερες και Αναρτημένες Εργασίες, 4 Στρογγυλές Τράπεζες, 22 Διαλέξεις, 6 Κλινικά Φροντιστήρια, 2 Επιστημονικές Συνελεύσεις. Χαρακτηριστικό της υψηλής ποιότητας του Συνεδρίου ήταν τα 29 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης που χορηγήθηκαν στους συμμετέχοντες.

Από τα Καλάβρυτα, ο Δρ Ν. Χ. Ραζής, συμμετείχε με 4 Ελεύθερες Ανακοινώσεις και με 1 Διάλεξη, γνωστοποιώντας με τον τρόπο αυτό στο Πανελλήνιο), το σημαντικό Διοικητικό-Ιατρικό-Νοσηλευτικό-Παραϊατρικό-Γραμματειακό-Κοινωνικό-Βοηθητικό-Κλινικό-Εργαστηριακό και εν γένει Ανθρωπιστικό έργο, που παράγεται τόσο στην ΑΟΜ-ΚΥ Καλαβρύτων, όσο και στο ΚΕΔΙΚ.