Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας σε Πλανητέρο και Κλειτορία.

Κάθε στιγμή είναι μια υπέροχη ευκαιρία..
Και η χαρά τους, η ευτυχία τους μετριέται σε στιγμές όπως οι σημερινές.
Όλοι μαζί μια συντροφιά από αναμνήσεις κάτω από τα πλατάνια δίπλα στο τρεχούμενα νερά,στα μέρη που έχουν ζήσει, που έχουν περπατήσει νέοι… Στους τόπους που έχεις γράψει ο καθένας τους την προσωπική του ιστορία…
Είχαν την ευκαιρία σήμερα οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας να πάνε για καφεδάκι στο Πλανητέρο και στην Κλειτορία. Αρκετοί από αυτούς είδαν τα χωριά τους, γνώρισαν τα σπίτια τους και επέστρεψαν ανανεωμένοι και γεμάτοι όρεξη και ιδέες για νέες βόλτες.

Διαβάστε περισσότερα

Γέυμα στους εργαζομένους, παρέθεσε ο Διευθυντής του ιδρύματος, Νικόλαος Παπαχριστόπουλος

Ο Διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου, Νικόλαος Παπαχριστόπουλος, παρέθεσε γεύμα  στους εργαζομένους του ιδρύματος, χάριν της εορτής του.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την βραδιά.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων κοντά στους ηλικιωμένους του Καλλιμανοπουλείου.

Επίσκεψη στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων. Τα μέλη του συλλόγου, προσέφεραν, γαλακτοκομικά προϊόντα (προσφορά της εταιρίας “Κόμη”) και γλυκά για τους γέροντες και τις γερόντισσες του ιδρύματος, αλλά κυρίως χάρισαν απλόχερα την αγάπη τους.

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεά τροφίμων στο Καλλιμανοπούλειο, από την ενορία Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς

Γνωστοποιούμε ότι η Ενορία Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς, με πρωτοβουλία και φροντίδα τού κ. Πέτρου Αναγνωστάκη προσέφερε την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, υπέρ του Καλλιμανοπούλειου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου μεγάλη ποσότητα τροφίμων και συγκεκριμένα τα παρακάτω είδη: 90 κιλά ζάχαρη, 48 κιλά χοντρό κριθαράκι, 96 κιλά μέτριο κριθαράκι, 100 κιλά φασόλια, 60 κιλά φακές, 90 κιλά ρύζι, 96 κιλά μακαρόνια, 2 κιβώτια γάλα εβαπορέ, 16 κιλά λάδι, 18 κιλά κιμά, 20 κιλά κοτόπουλα, 30 κιλά γίγαντες, 24 κιλά πέννες, 10 κιλά ντοματοπολτό και 3 κιλά ελληνικό καφέ.

Διαβάστε περισσότερα