ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ


Η Ελλάδα περνά μια οικονομική λαίλαπα. Το Γηροκομείο μας θα αντέξει, χάρη στη δική σας οικονομική προσφορά. ΤΩΡΑ χρειάζεται ενίσχυση για τα λειτουργικά του έξοδα δίδοντας ένα ποσό εις μνήμην κάποιου προσφιλούς προσώπου σας, ένα γεύμα αγάπης. Θα μνημονευθεί στη Θεία Λειτουργία, στο Παρεκκλήσιο του Ιδρύματός μας.

Εάν κάποιος θέλει να ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος μπορεί στέλνοντας ό,τι χρηματικό ποσό έχει ευχαρίστηση μέσω της Ταχυδρομικής Επιταγής, καταθέτοντας το ποσό στο Λογαριασμό μας στην Ε.Τ.Ε. ή και από το παρακάτω εικονίδιο στο οποίο μπορείτε να κάνετε την δωρεά σας online.

ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ


Eυγνωμονούμε τους γνωστούς και άγνωστους δωρητές μας που στηρίζουν κάθε μήνα το έργο μας αποστέλλοντας την πολύτιμη προσφορά τους με το διπλανό έντυπο. Τους παρακαλούμε να μεταδώσουν σε φίλους τους και γνωστούς πόσο αναγκαία είναι μια συνδρομή, μια επιταγή ταχυπληρωμής! Σας παρακαλούμε μην οπισθογραφείτε την επιταγή.

Απευθείας Κατάθεση

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να προσφέρει ένα ποσό , μπορεί επίσης να το κάνει με απευθείας κατάθεση στο λογαριασμό μας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.
(Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για κάθε κατάθεσή σας)

Ο λογαριασμός μας είναι ο ακόλουθος:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας: 3 6 4 / 5 4 5 0 5 5 - 1 6
IBAN: GR 97 0110 3640 0000 3645 4505 516